TAGIRANJE

26.06.2009. u 16:46

Ovom prilikom pozdravljam dragu mi Komar koja me je TAGIRALA i sada ispunjavam svoju obavezu……pa evo ukratko o tagiranju………..
Inače, tko ne zna, tagiranje je igrica medju blogerima.

Onaj tko se priključi treba na svom blogu postaviti pravila igre:

- ostaviti link na onoga tko vas je tagirao,
- napisati 7 istina o sebi i
- odabrati 7 novih blogera za tagiranje. Obavijestit cete ih tako što ćete ostaviti komentar na njihovom blogu.



Pa da krenem napokon malo o sebi, ovo su mojih sedam stvari koje volim…..


1. DJECA.Volim djecu, želim imati barem….MA NEĆEMO O BROOOOJKAMA.…jer želim i ja biti dijete……….psssssst, volim se vozikati u luna parku, papati slatku vunu i biti dijete a to možete samo ako imate dijete uz sebe inače vas čudno gledaju……MALO ŠALE..
Eto, na prvom mjestu su djeca, bez obzira na puno brige, odricanja, neprospavanih noći, oni su naša budućnost, moja radost, pokretač svakoga sljedećeg dana, oni su ono zbog čega se isplati noćima buditi, a danju naporno raditi……..PUSA MOM BEBAČU.


2. LJUUBAV, NEKA ŽIVI LJUBAV…….nemam šta drugo reći, osoba koja je vratila u meni život, radost, volju za sve što trenutno radim, zbog kojega se smijem i radujem, PUSA MOM DRAGOME.


3. PRIJATELJI……….stari, gdje ste…..ostaje gotovo samo pjesma jer ni prijateljstvo više nije kao što je bilo,……najbolji prijatelji su oni koji ostaju u svakoj životnoj situaciji u kojoj se nađete………MARINELA, ANĐA……..PUSA I VAMA.


4. SUNCE, VODA, ZRAK……svi znamo šta je to pa evo bez njih se ipak ne može nek budu ovdje na popisu među ovih mojih sedam stvari koje volim.


5. KUĆNI LJUBIMCI koji nam uljepšaju svaki dan…..GRGA, papigica koja veselo pjevuši, pozdravlja, noći miran kao bubica,……..i PSIĆ mali ali razigrani, po danu spavalica a po noći pravi čuvar………VAU VAU


6. CVIJEĆE, koje mi daje neku posebnu notu životu, neku ljepotu mirisa, boja….. neki lijek za opuštanje, melem za oči….SNAGU za pobjedu u teškim životnim situacijama i ŽELJU za bolje sutra.


7. INTERNET, MOBITEL, TELEFON, TELEVIZOR……hm, elektronika pusta rekli bi neki al u današnje vrijeme velika pomoć za održavanje veza, prijateljstva.


veeeeeliko HVALA svima koji me čitate i divljenje osobama koje ću tagirati.:
škrinjica Lorna Doone
SASVIM SLUCAJNO
crafteria Kadinela
Studio ideja

3 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.